Wednesday, 13 March 2013

glitter mania

assalamualaikum
okay aku dah mania ngn glitter animation nih sbb cartoon dya comel-comel ngat heeeeeee   so hampa yg nak join sekaki ngn aku bleh la tgok kt sini http://www.glitter-graphics.com macam-macam ada.... hahahaha ok tu ja 

Tuesday, 12 March 2013

kerinduan~~~~~

assalamualaikum....
aku rindu sgt kt mak,abh,abg,akif,ijam,adik ngn taufik..... huahuahuahuahua  nk blik rumah.... cmnih rupanya perasaan dya bila dok jauh dr family.... takpa nih semua dugaan ja nih... so linda bersemangat skit..... cm dak nih huh aku bleh buat BERUSAHA LINDA!!!!! haiyaaaaa...
hehehhehe terlebih plak kat situ maafkan saya ihiks ihiks ihiks
so dh lwat dh nih mata pun dah tak leh nak bukak dah... ok lah aku chou lu nk pi tidoq hehehehhe good night have a sweets dream

taufik yg aku syg skali hehehe

akif , adik yg pling mnis hehehe sbb dya da thi lalat kt pipi dya
  so nmpk muka dya mnis

ni amalina , adk aku yg pling cun skali dlm family
sbb muka dya cm amoi compare ngn aku nih yg takdak lngsung cm amoi  =,=

blakg tuh mrzuki, adik aku yg sulung...
tu wktu dya sek rendah skrg nih dya mikn nsem dah hehehe



nih mak aku, best mum that i ever had in my life <3

my best dad ever in my life... ngn ijam adk aku yg agresif... huh >,<



Tuesday, 5 March 2013

yippppppeeeeee

assalamualaikum.....
hari nih aku happy gila  .... haaaaaaaahhhhh~~~~  nmpak dak happy kt sini hehehe...  mana tak nya duit baru masyuukkk....  mcm-mcm  aku plan nih  nk shopping ... haisshhhh pning kpala bila aku pikir lak... dah la kt ppp da pulak orang jual coklat dah la aku nih hantu coklat huhuhuhu cmnih ja aku kt ppp smalam bila pgng coklat.... haaaaaaahhh~~~~~ nak coklat huhuhuhu kalau aku buat muka cmnih  agak-agak dapat dak hahahhaha..... ok ATM japgi aku pi serang hang hahahhaha
ok tu ja heeeeeeeeeeee~~~~~~ babai

 ATM here i come ~~~~~

Saturday, 2 March 2013

bling bling bling

assalamualaikum .....
apa habaq suma? hrp hari korg suma bling bling bling hari nih ..... hehehehe cam aku .... bling bling bling je mood aku hari nih hahahahaha.... alhamdulillah suma berjalan lancar smalam ... yg pling best smalam aku nek train sorg2... hehehehe bkn pa aku ni kn x pnh travel sorg2 so dya jd cm perak buihhh sikit la... hehehhehe... apa-apa pun aku mmg seronok gila smalam .... dlm shari bleh g byk tmpt fuhhhh pnat gak la.... tp x kisah sbb aku bhagia da ngn dya.... hehehhehhee... smalam aku lunch kt suria klcc mkn korean cuisine food... sedp gile kimchi ramen dya.... dah la bnyk.... mmg x hbis la... tp disebbkn mlas nk dgq dya berleter aku pun hbiskn lah ramen tu ... mmg aku rsa perut aku cm nk pch sbb bnyk sgt ramen dya... mmg kena ngn hrga dya ... berpatutan... hehehehe ye la aku nie kn student lagi so aku berkira sikit la dlm bab-bab duit nih..... lpas tuh g jln-jln dlm suria klcc tuh.... mcm bnda da.. yg pling aku suka tgok kdai buku kinokuya ye la aku ni kn dri kmpung so jd cm x nh tgok kdi buku yg bsaq cm tuh.... dh mcm lbrary dh au tgok siap da kafe lg .... mcm buku da.. rmbg mata aku tgok... tp tuh la disebbkn ekonomi aku meleset trpksa lah aku than ja nafsu aku nk bli buku ... huhuhuhu tp aku tgok dya tuh cm x suka da kt kdai buku .. sbb aku tgh sronoq-sronoq jln lm kdai buku dya dh lri kluaq ... alih-alih aku sorg ja da kt dlm kdai tuh... haihhhhh sbaq ja lah... aku baru nk pauu duit dya.. hehhehhee... tp kdai buku tuh mmg best la aku cakap..... aku bru nk photoshoot kt dlm kedai tuh tp ramai sgt org kan so aku pun blah cmtu ja.... so lpas tuh aku g lepak ngn dya n spupu dya kt tasik dpn suria klcc... dya ckp mlm bru cntik pmandangn dya sbb da lmpu kt pncutan air tuh.. aku teringin sgt nk tgok tp x pa la da rezeki aku tgok .... aku g main bowling kt time square ... hehhehe mlu gak dgn org sblh2 aku nin mana x nya slalu msuk longkang bila aku lempar bola besi tuh... hahhahha dh lma aku x main smpai nk pgng bola besi tuh pun aku tak reti ..... tp aku d abg jtuh pin tu hehhehehe wlaupun bnyk bola msuk longkang... tp mmg best la... dh lma x main bowling ...... rndu gila ngn member-member kt penang.... huhuhuhu... thats why my mood so bling bling today and yesterday..... hehhehehe

Friday, 1 March 2013

dup dap dup dap

assalammualaikum


sowk mmg aq nervous gila...sapa x nervous lau jmpak ci dye gituh pulak (=,=) 
tgok cmnih aku bila pikiaq psl esok.... dah serabut pala otak dok pikiaq nk pkai bju pa sowk... hehhehe msti suma org nk perfect lau brdpn ngn org special dlm hidup dya kan sama la cam aku nih... huhuhuhu.. nak jmpak %@*$@* dah la xdak bju nih.. aduyaii sush la cmnih... aku dah la x reti nak bergaya... k xpa relax ja wei bt cm besa ja... (pada hal ati dok debo ja nih) hehehhehe... dah la aq ni dok ceruk mana hal tetiba ja trun kl perghhhh mmg terbaiikk rrr.... apa pun wish aku gud luck k....harap suma berjalan lancar  sowk. huhuhuhu.... k tu ja nk conteng hahahaha

Friday, 22 February 2013

olla olla olla



Assalamualaikum... dh lma gila aku x berblogging... so sempena ngn belated  tahun  bru hehehehe aku berazam nk berblogging thun nih so kali nih hrp aku akn rjin berblogging..... ok dh hbis intro ... hahhahaha... skrg nih aku dah msuk sem 2   rsa cam cepat la pulak... haishhh bru nak nikmati hidop..... apa pun nurul ang kna wat yg terbaik jgn kantoi lg cam sem lpas... hwahwahwa... sem kali nih aku duduk bilik bru .. sem bru la katakan ... hehehhe.. dpat pulak bilik sebelah ngn classmate aku lagi syok r.... bilik air pun bersih.... hahahaha... awat aku banyak gelak nih... (=,=''')
ok la jmpa lagi nanti :)